Distrugere din culpă și vătămare corporală: Audieri maraton în cazul incendiului din BAMBOO-VIDEO

260

Cincisprezece persoane au fost audiate, până sâmbătă, la ora 16.00, la Poliţia Capitalei, în dosarul penal deschis în urma incendiului din Clubul Bamboo, spun surse judiciare, citate de News.ro.

La Poliţia Capitalei au fost audiaţi administratorul clubului şi angajaţi ai localului, agenţii de pază aflaţi în club la momentul izbucnirii incendiului, iar audierile continuă.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a anunţat sâmbătă dimineaţă că în urma incendiului din club a fost începută urmărirea penală într-un dosar penal privind infracţiunea de distrugere din culpă (având ca urmare vătămarea mai multor persoane), cercetările fiind făcute de doi procurori criminalişti din cadrul Secţiei de urmărire penală şi de ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri.

„Sunt solicitate de la instituţiile abilitate relaţii privind societatea comercială care deţine clubul în cauză (autorizaţii de funcţionare, avize, rapoarte de control). La momentul actual, se efectuează audieri în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs incendiul şi este verificată starea persoanelor internate în urma incidentului”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

Sursa: radioconstanta.ro

LĂSAȚI UN MESAJ