Disperarea unui contrabandist de tigări din Timiș! Ce a făcut la vederea jandarmilor!

578

Comercianții de țigări din Lugoj nu au nici o clipă de răgaz. Abia apucă să scoată marfa la vânzare, că sunt deranjați din demersul lor economic. Evident, este vorba de acei comercianți ce nu au nici cea mai mică dovadă că ar deține legal marfa. Este deja un obicei binecunoscut al jandarmilor de a deveni suspicioși în preajma piețelor și a mirosului de tutun. Dacă ai un pachet ori două, nu ar fi mare deranjul. Dar dacă sunt multe sute de pachete, parcă joaca de-a negustorul cinstit se transformă în cea de contrabandist ilegal.

Jandarmii din Gruparea Mobilă Timişoara au desfășurat marți, 27 martie a.c., o acțiune pe linia prevenirii și combaterii comerțului cu produse de contrabandă.

Acţiunea a avut loc în zona unei piețe din municipiul Lugoj iar, pe timpul desfășurării acesteia, a fost depistat un bărbat care deținea, într-un autoturism, mai multe pachete cu ţigări despre care există suspiciunea că provin din activități de contrabandă.

La vederea echipajului de jandarmi, persoana în cauză a încercat să fugă, a lovit un alt autoturism iar, în scurt timp, a fost prinsă.

Jandarmii au stabilit identitatea bărbatului, au ridicat în vederea confiscării 820 pachete cu ţigări găsite în autoturism și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

LĂSAȚI UN MESAJ