Dispariție misterioasă a unei eleve din Banat. Fata nu s-a mai întors acasă de la școală

1082

O mamă din Reşiţa îşi caută cu disperare fiica de 15 ani şi jumătate, care a dispărut de miercuri dimineaţă. Fata plecase spre şcoală, fiind elevă la Liceul „Mircea Eliade” din Reşiţa și de atunci nimeni nu a mai văzut-o.

”Sunt o mamă disperată care își caută copilul – Alexandra.. A dispărut de ieri dimineață… este viața și inima mea. Vă implor ajutati-mă să o găsesc. Telefonul meu pentru orice informatie pe care o aveți..Zi sau noapte…0771017014”, scrie mama pe Facebook.

Femeia a declarat pentru Observator că fiica ei nu a mai dat pe la şcoală de două săptămâni. Are un iubit, dar şi el o caută cu disperare pe tânără.

„A plecat la şcoală, dar nu a ajuns la cursuri. Nu mergea de zile întregi. Nimeni de la şcoală nu m-a anunţat că ar lipsi. Sau că are absenţe. De două săptămâni nu se duce la cursuri. Pleca dimineaţa şi se întorcea la ora la care ar fi trebuit să termine cursurile. Dar nu se ducea la şcoală. Am anunţat poliţia din ziua în care a dispărut”, ne-a mărturisit femeia.

Mama Alexandrei spune că are un fir legat de dispariţia copilei. Femeia a mărturisit că are informaţii potrivit cărora fata s-ar fi urcat în trenul spre Timişoara.

Persoanele care pot oferi informaţii despre tânără sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ