Dirijorul Vasile Cazan, infectat cu Covid-19, a murit la spital

360

Directorul Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș, Vasile Cazan, a murit la vârsta de 68 de ani după ce s-a infectat cu Covid-19. El a fost internat la secția de terapie intensivă, dar medicii nu l-au putut salva.

Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș, infectat cu Covid-19, a murit la spital
Directorul Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș, infectat cu Covid-19, a murit la spital

Vasile Cazan a murit în această dimineață.

El era internat de mai multe zile la terapie intensivă, în urma infectării cu noul coronavirus, cu afecţiuni preexistente.

Decesul dirijorului Vasile Cazan a avut loc după câteva zile de luptă cu boala Covid 19.

Imediat după moartea directorului Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș, pe Facebook au apărut numeroase mesaje de condoleanțe.

„A avut întotdeauna un cuvânt bun pentru toată lumea şi într-un mod tipic cetăţenilor mai în vârstă din Târgu Mureş se exprima întotdeauna în limba maternă a persoanei cu care vorbea. Umanitatea sa, iubirea cu care se adresa către toată lumea erau depăşite doar de dragostea sa pentru muzică. A fost un om adevărat. Vasile Cazan a condus Filarmonica de Stat Târgu Mureş mai bine de 20 de ani, dar a fost mult mai mult decât un director, a fost un adevărat mentor care a crescut mai multe generaţii, insuflându-le dragostea pentru muzică. Vom păstra memoria lui pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească în iubirea sa, domnule director!”, a scris, pe Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Peter Ferenc.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ