Directorul unei instituții din Banat și fost deputat a făcut accident!

1011

O zi nefastă pentru directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, profesorul Ioan Benga, fost deputat care a suferit un accident de circulație pe DN 58A, la întoarcerea de la Timișoara spre domiciliul din Reșița.

Se pare că o defecțiune tehnică, apărută la automobilul proprietate personală, a făcut ca  profesorul Benga să piardă controlul asupra autoturismului  la ieșirea din comuna Fîrliug.

Mașina, scăpată de sub control, a ieșit violent în decor,  s-a izbit de un cap de pod și s-a răsturnat pe sensul opus de mers al acestuia. Deși autoturismul a suferit o daună totală, după cum se poate vedea și din  imaginile surprinse la fața locului, din fericire, șoferul a scăpat nevătămat. Profesorul Benga se afla singur în autoturism în momentul producerii incidentului.

La fața locului a sosit un echipaj de poliție și o ambulanță care l-a preluat pe șofer. Aparatul etilotest a indicat faptul că șoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

sursa – reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ