Directorul RATT urecheat de Primăria Timișoara pentru ca transportul în comun să funcționeze mai bine

402

Primarul orașului ia măsuri pentru ca transportul în comun să se desfășoare în condiții mai bune. Traficul este extreme de aglomerat în Timișoara, iar la orele de vârf numărul tramvaielor, autobuzelor și troleibuzelor care transportă călătorii va fi suplimentat.

Așa cum am mai declarat în ultimul timp, sunt foarte nemulțumit de modul în care funcționează sistemul de transport în comun în ultima vreme. Și nu găsesc explicații, câtă vreme numărul de autobuze, troleibuze și tramvaie aflate pe traseu este același ca și anterior. Mai bine zis, găsesc ca singură explicație lipsa de conștiinciozitate, altfel spus, dezinteresul oamenilor implicați, pentru că nu pot să mă gândesc -deși unii consideră că despre asta ar fi vorba!- că își permite cineva să facă boicot, cu ținte electorale!

Ce măsuri am luat?

  1. Am cerut directorului RATT ca, începând de luni:
  2. să introducă mijloace suplimentare pe traseele cele mai aglomerate, la orele de vârf
  3. să-mi prezinte în fiecare dimineață rapoarte cu graficul după care au circulat mijloacele de transport în comun, pe toate liniile, în ziua anterioară, între 7-9 și între 17-19
  4. Lansez, acum, înscrierea de voluntari care să-mi prezinte poze din interiorul mijloacelor de transport în comun la orele de vârf. Înscrierea se face printr-un mesaj privat către mine, pe FB, cu indicarea numelui, prenumelui, vârstei și traseului în cauză, a transmis, joi, primarul Timișoarei prin intermediul paginii sale de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ