Directorul RATT are înclinații spre cele sfinte! În curtea regiei de transport Biserica are un loc aparte…

869

Angajații îl acuză pe Ioan Goia, nimeni altul decât actualul director al RATT, că a lasat din mână de ceva timp frâiele transportului urban din Timişoara. Tramvaiele circulă şi la o oră, sau chiar mai bine, diferenţa de la o cursă la alta. Mai mult, Goia este acuzat de angajații nemulțumiți că a cam devenit indiferent şi faţă de o parte dintre salariaţi pe care îi detestă, dar şi faţă de timişoreni, de care nu îi pasă şi cu dezinvoltură le întoarce spatele.

Biserica RATT 3

În faţa Regiei locale de transport de pe Take Ionescu, se află şi fostul depou de tramvaie, care este la ora actuală dezafectat. O parte din terenul aferent liniilor a fost vândut prin licitaţie, în urmă cu câţiva ani. Acolo a fost ridicată o biserică, dar şi un palat bisericesc. Gurile rele pentru care nu băgăm mâna în foc spun că terenul ar fi cumpărat chiar de Ioan Goia şi de fiul său, dar şi nepotul fostului primar, toţi trei având studii de teologie. Unii din angajații care au protestat astăzi s-au întrebat dacă nu cumva Ioan Goia care mai are doar vreo 2-3 luni de stat în RATT, nu se pregăteşte să treacă la culte, mai alesc că anul acesta Consiliile Judeţene le-au cam dat ceva bănuţi bisericilor.

Mai în glumă, mai în serios, o parte dintre salariaţi înclină să creadă că de când nu au mai primit bonuri de masă, s-a ridicat şi biserica, şi hotelul de alături, unde se pregătește să se retragă cu pioșenie…

LĂSAȚI UN MESAJ