Director nou la CNAIR, obiceiuri vechi: nouă vizită inopinată pe Lugoj – Deva

287

Noul director al CNAIR, Narcis Neaga, calcă pe urmele predecesorilor săi. Acesta a făcut, în prima săptămână de mandat, o vizită inopinată pe şaniterul lotului 3 din autostrada Lugoj – Deva. Din echipa de inspecție au făcut parte tehnicieni CNAIR, care evaluează situația lucrărilor de pe acest lot de autostradă, dar și experți în revendicări specifice contractelor tip FIDIC.

„Situația șantierului Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva se află de mai mult timp în atenția reprezentanților CNAIR și ai Ministerului Transporturilor din cauza problemelor identificate, care țin de întârzieri și calitatea lucrărilor”, transmite CNAIR. Problemele lotului 3 sunt legate de mobilizarea slabă a constructorului, dar şi de lucrări suplimentare executate şi neplătite de compania de drumuri. Ce se va întâmpa, cu acest contract? Nu se ştie încă. ”În funcție de rezultatele analizei, vom decide ce măsuri luăm. În orice caz, deciziile se vor lua la centru, după ce vor fi analizate toate documentele și opiniile experților”, a precizat directorul general al CNAIR, Narcis Neaga.

Lotul 3 este cuprins între Coşeviţa şi Ilia, are 21 de kilometri, iar contractul iniţial a fost semnat pentru 580 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ