Din Parcul Rozelor până în Insulele Hawaii e doar o alergare. De cinci kilometri

244

Timișoara se transformă! Mirosul trandafirilor din Parcul Rozelor se va amesteca, preț de câteva ore, cu parfumul Pacificului! Greu de crezut, dar te poți lăsa învăluit de necunoscut.

‘Happiest 5k on the Planet’, cursa euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea, se extinde pe zi ce trece. După București, Cluj-Napoca și Mamaia, a venit rândul Timișoarei să facă facă pact cu măreția culorilor. și pentru ca visul să devină realitate, curcubeul The Color Run va transforma distanța de 12.707 de kilometri dintre Timișoara și Insulele Hawaii într-o aruncătură de băț!

Sâmbătă, 18 Iunie 2016, curcubeul The Color Run va transforma distanța de 12.707 de kilometri dintre orașul de pe Bega și Insulele Hawaii într-o aruncătură de băț! De la ora 17:00, cromoterapia va aduce bucuria la Timișoara, în cel de-al patrulea oraș din România în care The Color Run este mai mult decât o cursă de alergare!

La patru ani distanță de la primul eveniment desfășurat la Phoenix, Arizona, The Color Run este deja un fenomen, iar Timișoara a fost inclusă pe lista selectă a orașelor organizatoare. Așteptarea a luat sfârșit! ‘Happiest 5k on the Planet’-este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea. Practic, The Color Run este condimentul pentru fericire.

Cei tineri nu-și pot aminti, dar cândva a existat un moment în care oamenii s-au bucurat de mișcare alături de prieteni și colegi. Era ceva impus… dar, indiscutabil, necesar! Asta a fost până ieri. Astăzi, iubitorii de alergare au nevoie de ceva mai mult decât un traseu. Fie în mers, fie în alergare, noi, pământenii, avem nevoie și de distracție. De aceea, oamenii au creat pentru oameni The Color Run!

Cursa de 5 kilometri din zona Parcul Rozelor din Timișoara (Start și Sosire) va avea loc pe ambele părți ale râului Bega.

Programul evenimentului:
— ora 15:00 — deschiderea porților de acces;
— ora 16:30-încălzirea oficială alături de instructorii World Class;
— ora 17:00-primul start;
— la un interval de 4-5 minute va avea loc câte un nou start;
— ora 17:30-ultimul start;
— ora 18:30-start petrecere;
— ora 19:30-nor de pudră colorat;
— ora 21:30-final.

Când alergi la The Color Run, o faci pentru tine și pentru adolescenții din România! Aleargă cei mai fericiți 5 kilometri din lume pentru cel mai colorat program educațional din România! Vei deveni eroul unei generații!

Generația GROW! Proiectul GROW este dedicat liceenilor cool și este organizat de școala de Valori și AIESEC, cu traineri internaționali, workshopuri practice și multă distracție. Un procent din taxa ta de participare la cea mai veselă cursă alergă către adolescenții din GROW, pentru a-i ajuta să-și descopere valorile și să-și aleagă drumul în viață!

alergare color

LĂSAȚI UN MESAJ