Din nou pentru primul loc în Liga Zimbrilor

85

Handbaliștii timișoreni au o nouă șansă de a reveni în fotoliul liderului campionatului dacă înving în intermediara de joi prima clasată din Ligă, Steaua București.

Coborâtă sâmbătă din poziția fruntașă, SCM Politehnica poate reveni pe primul loc la câteva zile distanță. Fostul lider primește joi vizita actualului lider din Liga Națională a Zimbrilor. De la ora 16,45, adversara violeților este Steaua București în ceea ce se anunță a fi un meci echilibrat și de mare luptă.

”Avem avantajul terenului propriu, dar așa cum am văzut în partida anterioară, deși am avut aportul extraordinar al publicului, nu am câștigat. Ne bucurăm totuși că suntem în partea superioară a clasamentului și sunt convins că vom fi mobilizați împotriva Stelei, pentru a reveni în vârf chiar dacă mai depindem și de alte rezultate.

Campionatul e lung și urmează de zece ori mai multe meciuri grele decât cel precedent. La meciul cu Steaua va fi o altă poveste față de întâlnirea cu CSM; băieții sunt montați să repare sincopa de sâmbătă”, a punctat secundul studenților Atilla Horvath.

Steaua este liderul campionatului cu 40 de puncte adunate în cele 18 runde, în timp ce Poli a căzut pe locul trei cu 38 de puncte. Le desparte Potaissa Turda, care și-au amânat jocul pentr 22 februarie din cauza partidelor europene.

 

LĂSAȚI UN MESAJ