Diana Şoşoacă: „Dacă iar ne bagă în stare de urgenţă şi ne închid în casă, vă garantez că România iese în stradă şi va fi o nouă revoluţie”

2921

Senatoarea Diana Şoşoacă a precizat că o nouă decretare a stării de urgenţă din cauza COVID ar scoate românii în stradă.

„România fierbe. Dacă iar ne bagă în stare de urgenţă şi ne închid în casă, vă garantez că România iese în stradă şi va fi o nouă revoluţie la care voi participa şi eu şi alţi oameni care s-au săturat de bătaia de joc, de plandemie şi de mascaradă.

Dacă nu le intră în cap bine că pandemia s-a terminat, a spus-o şi doamna doctor Adina Albers, domnul Dragoş Dinulescu de la Câmpina, a spus-o şi domnul doctor Răzvan Constantinescu. Dacă nu încetăm cu prostiile ăstea şi ne uităm numai cum să furăm bani din afaceri cu tot felul de farmacii ale nevestei fostului ministru Tătaru şi tot felul de societăţi care importă teste RT-PCR şi aparate medicale pentru care se dau parandărături. Serviciile trebuie să înceapă să-şi facă treaba, să oprească această maziliere a poporului român”, a declarat Diana Şoşoacă.

Sursa: bugetul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ