24.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Dialogul public cu Garry Kasparov – Provocările Lumii Moderne

Eveniment special organizat de Universitatea Politehnica Timișoara, în 16 mai 2024, la Teatrul Național din Timișoara.

În urma interesului extraordinar manifestat pentru conferința „Tech Talks by UPT”, Universitatea Politehnica Timișoara anunță un nou eveniment special, dedicat exclusiv dialogului cu Garry Kasparov, ce va avea loc pe 16 mai 2024, la Teatrul Național din Timișoara, începând cu ora 17:00.
Într-un context geopolitic de actualitate, personalitatea și perspectivele lui Garry Kasparov sunt de un interes arzător pentru publicul larg, iar acest eveniment oferă o ocazie unică de a-l vedea și asculta pe Kasparov într-un dialog interactiv și inspirațional la Timișoara.
Moderat de Cătălin Ștefănescu, dialogul va explora teme precum politica globală și provocările lumii moderne, experiențele personale și viziunile pentru viitor.
Participanții vor avea ocazia să pună întrebări directe și să interacționeze cu Kasparov, contribuind astfel la o discuție dinamică și profundă.
Dialogul public cu Garry Kasparov – „Provocările Lumii Moderne” promite să fie o experiență captivantă și inspirațională, care va aduce împreună unul dintre cei mai distinși gânditori ai timpurilor noastre cu publicul său devotat, într-o atmosferă de deschidere și dialog autentic.
Pentru a participa la această sesiune specială, este necesară înscrierea prealabilă pe website-ul oficial al evenimentului Tech Talks, la adresa https://techtalks.upt.ro/ . Accesul la eveniment este gratuit, însă numărul de locuri este limitat.

Alte subiecte :

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în...

Un medic reputat s-a sinucis în spitalul în care profesa

Medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare C. C Iliescu s-a sinucis Colegii și pacienții încă nu pot înțelege gestul medicului, care era descris drept...

Citește și :