Dialog incredibil între un director DSP din vestul țării şi medici: „V-aţi ales prost meseria” VIDEO

262

O filmare publicată marţi dimineaţa scoate la iveală un dialog incredibil între şeful DSP Arad, Constantin Cătană, şi mai multe cadre medicale ce urmează a fi trimise în vamă pentru triajul epidemiologic.

Din înregistare se poate vedea că discuţia este extrem de tensionată, şeful DSP ajungând să îi reproşeze unuia dintre medici inclusiv modul în care arată. „Unde eşti dumneata chirurg? Cu părul ăla, dumneata eşti chirurg? Asta e ţinută morală şi fizică de chirurg?”, spune şeful DSP Arad în înregistrare.

La un moment dat, Cătană o întreabă pe una dintre doctoriţe dacă e româncă şi le spune celor care refuză să meargă la frontieră: „V-aţi ales prost meseria. Cineva de aici îşi imaginează că eu am echipament aici şi nu i-l dau?”, mai spune şeful DSP Arad.

În momentul în care unul dintre cadrele medicale spune că „avem dreptul să cerem o protecţie”, iar o altă doctoriţă avertizează că personalul medical nu a fost instruit cu privire la folosirea combinezoanelor pentru a evita contaminarea, şeful DSP explodează. „Hai că văd că eşti inteligentă. Cum se ia echipamentul ca să nu contaminezi? Dar pe cine să contaminezi?”, întreabă şeful DSP Arad, care a fost avertizat că medicii se pot contamina dacă nu folosesc corespunzător echipamentul.

În finalul înregistrării, şeful DSP Arad le spune celor prezenţi că după ce va trece criza „vom trage o linie să vedem cine a fugit şi cine a rămas”.

Contactat de adevarul.ro, şeful DSP Arad, Constantin Cătană, a declarat că înregistrarea este „de acum două săptămâni”

 

LĂSAȚI UN MESAJ