„Dezvoltarea în forță” a Timișoarei a blocat aproape complet zona centrală a urbei FOTO

374

Evitați pe cât se poate zona centrală a Timișoarei! Lucrările de reasfalatare a străzilor este în toi. Nici pietonii sau bicicliștii nu scapă de haos. Trotuarele au început să se spargă pentru a fi înlocuite.

Vineri după masă, pentru a ajunge în Piața Victoriei, a fost un coșmar. Nu doar pentru soferi, care au aglomerat străzile adiacente, ci și pentru pietoni care au fost nevoiți sa se strecoare printre utilaje și gropi sau să ocolească zonele unde se turna asfalt.

La fel de aglomerat a fost și în cartierul Iosefin. Din Piața Sfânta Maria până la bulevardul Iuliu Maniu, mașinile au mers bară la bară. Nu doar restricțiile din centru au fost de vină ci și o lucrare începută în Piața Sinaia. De asemenea, pe bulevardul Dragalina s-a circulat în coloană, pentru ca lucrările la Podul cu acelasi nume nu sunt gata și semafoarele nu funcționează.

Vă amintim că restricțiile din centru rămân în vigoare până luni dimineața, la ora 07:00. Surse din cadrul primăriei ne-au dat asigurări ca lucrările vor fi gata până la termen.

LĂSAȚI UN MESAJ