Dezinsecție într-un spital din vestul țării, după ce în farfuria unui pacient a fost găsit un gândac

150

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a anunţat, joi, că la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva va fi efectuată o nouă operaţiune de dezinsecţie, după ce în farfuria unui bolnav internat de secţia de Cardiologie a fost filmat un gândac, în timpul servirii mesei de către pacienţi.

„În urma investigaţiilor interne derulate în cursul zilei de joi, 6 februarie, s-a constatat că problema a apărut în secţia Cardiologie, care funcţionează, deocamdată, tot în spaţiul vechi, până la finalizarea secţiei noi, la amenajarea căreia se lucrează în cadrul proiectului de reparaţii capitale a spitalului”, se precizează într-un comunicat de presă al CJ Hunedoara.

Potrivit managerului interimar al SJU Deva, dr. Daniela Roşca, în perioada 27 – 31 ianuarie, în toate secţiile spitalului s-au efectuat operaţiunile de dezinsecţie şi deratizare obligatorii.

„Substanţa cu care s-a acţionat este remanentă (activă) pentru o perioadă de 5 -10 zile. Conform graficului, începând de vineri, 7 februarie, la SJU Deva este programată următoarea acţiune de dezinsecţie şi deratizare”, se arată în comunicatul remis agerpres.ro.

Conducerea unităţii sanitare dă asigurări că se depun toate eforturile pentru ca pacienţii internaţi în secţiile spitalului devean să fie bine îngrijiţi şi feriţi de probleme care le-ar putea agrava starea de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ