Descoperire șoc la o unitate militară din Timiș! Au fost chemați procurorii și criminaliștii

457

O descoperire făcută în curtea unei unități militare din Lugoj a pus pe jar polițiștii criminaliști și procurorii militari.

Mai multi specialiști în criminalistică și judiciar din Lugoj și Timișoara au ajuns la unitatea militară de pe strada Timișoarei după ce unul dintre militari a găsit în vegetația din incinta unității un schelet uman. Anchetatorii ajunși la unitatea militară au verificat amănunțit ce a mai rămas din cadavru și au stabilit că la prima vedere nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracțiuni.

Mai multe surse din rândul militarilor au declarat pentru Lugoj Info.ro că niciunul dintre angajații unității nu au  văzut ca femeia să mai fi fost prezentă în zonă și se bănuiește că trupul se afla acolo de cel puțin o lună. Procurorii au solicitat informații cu privire la persoanele disparute de pe raza municipiului Lugoj și așa au aflat că trupul poate fi al unei bătrane care a dispărut din oraș acum două luni.

Femeia de 75 de ani a plecat fără urmă, iar familia a dat-o dispăruta. Fiind o anchetă în curs, procurorii militari au evitat deocamdată să spună dacă este vorba sau nu de femeia respectivă. Medicii legiști sunt așteptați zilele viitoare la Lugoj pentru a se pronunța asupra cauzei morții, dar și să stabilească dacă este vorba sau nu de femeia dispărută.

sursa – lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ