Derby-ul Banatului se joacă în campionat și Cupă

72

Săptămâna și derbiurile pentru Politehnica Timișoara. După fotbaliștii de la ASU a venit rândul handbaliștilor violeți să simtă presiunea unui derby de tradiție. Timișoara – Reșița se joacă în două acte în finalul acestui an, în campionat și Cupa României.

Politehnica Timișoara pregătește primul derby al anului, încleștarea cu rivala regională din Reșița. Fie că s-a numit UCM sau în prezent HC Adrian Petrea, duelul cu trupa de pe Bârzava reprezintă cel mai așteptat meci în Banat. Iar în următoarea lună vom avea nu unul, ci două derbyuri. Cele două formații se vor întâlni în optimile de finală ale Cupei României.

Federația Română de Handbal a tras la sorți meciurile optimilor, în fapt primul tur al Cupei României. Cel mai interesant meci este cel dintre Timișoara – Reșița, care se va juca în 17 decembrie, la Timișoara.  Celelalte jocuri sunt: HC Odorhei – CSM Focșani, Steaua București – CSM Făgăraș, CSU Suceava – HC Dobrogea Sud Constanța, Potaissa Turda – HC Vaslui, CSM Satu Mare – CSM București, Dinamo București – Politehnica Iași, Dunărea Călărași – CSM Oradea.

Până la confruntarea Cupei, Poli și Reșița vor sta față în față miercuri, după amiază, pe terenul cărășenilor, în etapa a 12-a a Ligii Naționale. Duelul începe la ora 16.

 

LĂSAȚI UN MESAJ