Derapaj grosolan. Purtătorul de cuvânt al PSD, supărat pe jurnaliști: „O să primească o p… în c… toți” VIDEO

300
Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a avut o ieșire nervoasă vineri, la începutul conferinței de presă, nemulțumit că jurnaliștii întârziau, ei fiind afară pentru declarații la finalul CEX. . ”O să primească o p… în c… toți”, a spus Romașcanu, neștiind că microfoanele erau pornite.
La finalul Comitetului Național Executiv al PSD, purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romașcanu, a mers în sală să susțină o conferință de presă, însă jurnaliștii era afară pentru declarații. El s-a înfuriat și a avut o reacție nervoasă la adresa ziariștilor, neștiind că microfoanele sunt pornite.
”E un pic jignitor. Adică ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune nimic, ce faci, nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți”, a spus Romașcanu.
O angajată de la Biroul de Presă al PSD a replicat, râzând: ”Nici aia, poate le place”, iar Romașcanu a răspuns: ”S-ar putea, da”. Ulterior, Romașcanu a postat un mesaj pe Facebook în care susține că își cere scuze „dacă a existat o ieșire nepotrivită”.
VIDEO, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ