Depistat de polițiștii locali cu substanțe interzise în buzunare, un tânăr a declarat că acestea au ajuns la el din greșeală după ce a împrumutat o geacă

31

Polițiștii locali aflați în patrulare în această noapte, pe Calea Moșniței, au observat, în jurul orei 04.30, doi tineri care se deplasau cu bicicletele, iar la observarea patrulei au grăbit pedalarea.

Cei doi tineri au fost opriți în vederea identificării în apropierea centrului de colectare a deșeurilor din zonă, stabilind că se numesc P. F. de 20 de ani, cu domiciliul în localitatea Buziaș, și B.A., de 23 de ani, cu domiciliul în Timișoara.

În urma controlului efectuat, polițiștii locali au depistat asupra tânărului de 20 de ani un recipient albastru care conținea 12 muguri vegetali de culoare verde-oliv, susceptibili a avea proprietăți psihoactive și un pliculeț din plastic cu cristale incolore, tot din categoria substanțelor interzise.

Atât tânărul în cauză, cât și prietenul cu care se afla au declarat că au fost la o prietenă peste noapte, unde au jucat un joc de societate și că, la plecare, a luat geaca unui amic, iar în buzunarele acesteia se aflau substanțele depistate și că nu au știut nimic de ele.

Bunurile au fost reținute de polițiștii locali, fiind întocmite documentele pentru predarea acestora și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ