DENUNȚ ȘOC! „Pe toți primarii care aveau contracte i-am văzut la sediul firmei! În mod frecvent era căutat de consilieri locali și județeni, dar și de angajați MAI!”

1232

Denunțul ajuns pe masa procurorilor ar putea să bage sperieţii în majoritatea primăriilor din Caraş-Severin! Potrivit colegilor de la expressdebanat.ro, un fost angajat al unei firme de construcţii a povestit procurorilor că a văzut pe la sediul firmei respective aproape toţi primarii cu care existau contracte semnate!

La sediu i-am văzut aproape pe toţi primarii din localităţile în care societatea (…) şi celelalte societăţi controlate de către omul de afaceri (…) executau lucrări atribuite în baza unor contracte de lucrări publice atribuite de respectivii primari!”, le-a povestit denunțătorul procurorilor.

Mărturisirea cu pricina nu e deloc de neluat în seamă, ea fiind făcută într-o discuție mai amplă despre contracte, comisioane, șpăgi, licitații trucate sau atribuiri directe de contracte plătite din bani publici. Dar nu numai despre primari vorbește denunțătorul, ci și despre consilieri locali și județeni care s-ar fi perindat prin birourile omului de afaceri. „În mod frecvent era căutat de consilieri locali și județeni, dar și de angajați MAI, care erau băgați în birouri diferite, iar acesta discuta personal cu fiecare dintre ei, închizând ușa”, scrie în denunțul de pe masa procurorilor.

Surse: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ