DENT ESTET, liderul pieței de medicină dentară din România, se alătură sistemului MedLife

199

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță demararea unui nou parteneriat de amploare, ca urmare a achiziției pachetului majoritar din cadrul grupului de firme DENT ESTET. La ora actuală, DENT ESTET reprezintă cel mai mare operator de servicii stomatologice din România, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și din punct de vedere al numărului de unități, grupul reunind 7 clinici în București și în țară.

Cu o experiență de peste 17 ani în medicina dentară din România, grupul de clinici DENT ESTET este recunoscut drept pionier în materie de tendințe și inovație în medicina dentară românească. De-a lungul timpului, compania s-a diferențiat puternic prin supraspecializările în tratamente dentare pentru fiecare catogorie de vârstă în parte, adulți, adolescenți și copii, echipa medicală obținând numeroase certificări în Europa și Statele Unite. De asemenea, DENT ESTET este recunoscută pentru dotările clinicilor, o bună parte din echipamentele disponibile fiind lansate în premieră pe piața românească.

DENT ESTET a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 5,5 milioane euro, iar pentru 2016 și-a bugetat o creștere de 20%.

“DENT ESTET, reprezintă unul dintre puținele business-uri de nișă din România care a avut încă de la început o strategie de business bine definită în ceea ce privește dezvoltarea și extinderea companiei, înregistrând și o creștere constantă de la an la an. Aceste valori comune au reprezentat o premiză foarte bună pentru a ne uni forțele și a acționa sub umbrela unui sistem integrat, fiind o premieră în ceea ce privește alinierea a doi lideri în piața de servicii medicale private din România. În următoarea perioadă țintim să extindem grupul de clinici DENT ESTET cu cel puțin 1-2 unități noi în fiecare an, stomatologia urmând să devină una dintre cele șase divizii de business din cadrul MedLife, alături de hyperclinici, laboratoare, spitale, maternități și farmacii”, a spus Mihai Marcu, Președinte CA MedLife.

Ca urmare a finalizării acestei tranzacții, Oana Taban, fondator și managing partner al grupului DENT ESTET, va păstra integral atribuțiile de management în cadrul grupului, fiind direct responsabilă de strategia de dezvoltare și extidere a rețelei DENT ESTET. De asemenea, Oana Taban va prelua inclusiv managementul diviziei de stomatologie din cadrul MedLife.

“Suntem onorați de parteneriatul cu MedLife și de faptul că eforturile noastre din ultimii 17 ani au fost recunoscute și apreciate de liderul incontestabil al pieței serviciilor medicale din România. Ne-am alăturat unei companii cu care împărtășim aceleași valori și care s-a dezvoltat, așa cum a facut și DENT ESTET, punând mereu nevoile pacienților în centrul activității sale. De aceea, suntem încrezători că împreună vom contribui la creșterea business-ului, dar și a pieței de profil, investind constant în educație, inovație și continua dezvoltare a echipei de specialiști. De asemenea, în continuare vom oferi medicilor nostri suportul necesar pentru a se dedica integral actului medical și evoluției lor profesionale” a spus Oana Taban, Managing Partner DENT ESTET.

Despre DENT ESTET:
Grupul de clinici DENT ESTET este, din anul 1999, lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România. În cei peste 17 ani de la deschidere, echipa s-a extins la un număr de 200 de specialiști, dintre care 73 medici, care au tratat peste 50.000 de pacienți.

Recunoscut pentru contribuția la dezvoltarea domeniului stomatologic privat din țara noastră, grupul de clinici a inaugurat în 2008 DENT ESTET 4 KIDS și în 2012 DENT ESTET 4 TEENS, primele clinici stomatologice din România și din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor și adolescenților.

Printre inovațiile aduse pe piața din România se numără și aparatele dentare invizibile din exterior, testul de prevenție împotriva cancerului oral, dar și sisteme performante de management și marketing medical, prin intermediul Asociației Dental Office Managers (ADOM).

LĂSAȚI UN MESAJ