Dent Estet 4 Kids: „Vom fi întotdeauna aici!”

23

Întotdeauna am fost foarte atenți la binele copiilor și am investit multă energie, cunoștințe, resurse materiale și suflet în clinicile noastre. Poate nu a fost mereu evident efortul din spatele zâmbetelor echipei, însă ne bucurăm că nu de puține ori ne-ați recomandat pentru grija deosebită pe care o avem față de micuții noștri pacienți.

Vă mulțumim pentru încredere și vă rugăm, așa cum ați făcut-o și până acum, să aveți în continuare încredere că ne luăm toate măsurile de protecție în această perioadă pentru a putea trata corect copiii care au nevoie de noi. Masurile de igienă și control al infecțiilor sunt, au fost și vor fi întotdeauna prioritare în clinicile noastre, iar grija pentru cei din jur, în astfel de perioade, este întărită și de alte protocoale necesare unei vizite fără emoții la DE4KIDS.

Ne-am dori să putem opri în loc evoluția afecțiunilor dentare, însă din păcate puterile noastre sunt limitate. Iar cariile dinților de lapte evoluează cu rapiditate, diferit față de cariile prezente pe dinții adulților, producând durere și scăzând imunitatea copiilor. De aceea, suntem aici și vom fi întotdeauna aceeași echipă unită, pregătită să prevină împreună cu voi agravarea afecțiunilor dentare ale copiilor.

Cu mare drag, 

Întreaga echipă DENT ESTET 4 KIDS

LĂSAȚI UN MESAJ