Demonstrații și dresaj canin cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, târguri tematice și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Mall

102

Târg de antichităţi, dresaj canin şi alte manifestări cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, târg de mobilă şi amenajări interioare, Labirintul Iepuraşului, teatru de păpuşi – toate se află pe agenda evenimentelor care vor avea loc la Iulius Mall Timişoara, în week-end.

Aproximativ 30 de colecţionari de frumos sunt prezenţi, în acest final de săptămână, la demisolul Iulius Mallla o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorieDe vineri până duminică inclusivTârgul de Antichităţi îi aşteaptă pe vizitatori cu: bijuterii,argintărieceasuri vechimonedeviniluriaparate foto vechinumismaticăfilatelieporţelanuritablouriobiecte decorative şi multe altele.

Soluții moderne pentru construirea unei case, amenajări și dotări, mobilă și decorațiuni interioare se numără printre ofertele Expo Promob, eveniment care are loc la Iulius Mall, în acest week-end. La târgul de la parterul mall-ului participă firme din domeniile construcțiilor, amenajărilor, echipamentelor și realizării de mobilier. În perioada 30 martie – 1 aprilie 2018, vizitatorii vor avea la dispoziţie numeroase opţiuni în materie de mobilier de bucătăriedormitoaredecoraţiuni interioareaparate inteligente pentru gătitşi multe altele. La Expo Promob participă și constructori de case şi dezvoltatori imobiliari.

Jandarmeria Română sărbătoreşte pe 3 aprilie împlinirea a 168 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, sâmbătă, 31 martie,Gruparea de Jandarmi mobilă „Glad Voievod” Timişoara invită publicul la Iulius Mall, să asiste la numeroase acţiuni antrenante, pentru cei mari şi cei mici deopotrivă. De la ora 15.00, jandarmii vor prezenta exerciții demonstrativetehnică de autoapăraredresaj canin, iar pentru copii au pregătit o tiroliană și alte surprize.

Duminică, cei mici sunt invitaţi în lumea poveştilor. De la ora 12.00în food court, va fi pusă în scenă o piesă de teatru de păpuşi foarte îndrăgită de copii: „Prâslea cel Voinic şi Merele de Aur”.

Până pe 6 aprilie inclusiv, Urecheatul îi așteaptă pe cei mici să găsească ouăle colorate ascunse în coșulețele din Labirintul Iepuraşului, situat în zona Intersport. La finalul aventurii, copiii vor fi răsplătiți cu ciocolată. Labirintul este deschis de luni până vineriîn intervalul orar 15.00 – 19.00, iar sâmbătă și duminicăîntre orele 13.00 – 19.00.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ