Demisia Roxanei Iliescu din CJT atrage și demisia unei întregi organizații

738

Cu câteva zile în urmă au avut loc alegerile pentru o nouă conducere a PMP, filiala Timiș. După cun se știe deja, a câștigat parlamentarul Cornel Sămărtinean șefia partidului. Toată ședința a fost erodată de acuzații reciproce a două principale tabere ce cred că dețin adevărul absolut (dar se pare că doresc și puterea absolută). După cum acuză o grupare ce a sprijinit-o pe Roxana Iliescu, membrii acesteia au fost blocați la intrarea în sală și chiar s-au împărțit și ceva argumente contondente.

Nu ne-am fi așteptat la astfel de practici politicianiste aici în Banat unde ar fi trebuit să domine spiritul de înțelegere și de duelul de idei și ideologii nu schimbul de înjurături și șuturile la gioale. Acestea sunt mai degrabă elementele politicii dâmbovițene.

După pierderea alegerilor, Roxana Iliescu a anunțat demisia din Consiliul Județean deci implicit PMP va pierde postul de vicepreședinte deținut până acum. Dar reacțiile nu se opresc aici. Au mai fost anunțate până acum peste 20 de alte demisii.

Organizația din comuna Checea a demisionat în bloc din cauza alegerilor organizate defectuos. A fost concepută și o scrisoare de protest ce a plecat la conducerea centrală a partidului.

„La momentul în care am sesizat starea de fapt petrecută în cadrul alegerilor nestaturare și viciate, am hotărât să nu votăm și în urma stării create în momentul alegerilor prin scandal și crearea unei imagini negative asupra PMP la nivel județean, cât asupra PMP la nivel național am hotărât ca atât eu cât și membri organizație să semnăm demisiile din acest partid și dizolvarea organizației Checea. Membrii vechi ai PMP nu au fost nominalizați pentru a vota și nici nu au avut voie în sală, dar în schimb au avut voie la vot persoane pe care nu le-am văzut niciodată și care au făcut adeziuni cu două zile înainte. Aceste persoane au hotărât soarta partidului și imaginea negativă care cu greu poate fi ștearsă din media și din gândirea oamenilor. Drept urmare, ca și consecițe ale acestor alegeri viciate, trucate, aranjate, total nedemocratice, noi vechii membri PMP, dacă tot nu contează votul nostru, demisionăm din acest partid”, se relevă în scrisoarea semnată de cei 23 de (foști) membri PMP din Checea.

1 COMENTARIU

  1. Plânge Băsescu, și în semn de solidaritate cu Roxi Buzuca, a anunțat că își va lăsa plete de cel puțin 20 de cm. Haha ce îmi plac glumele mele…..

LĂSAȚI UN MESAJ