Declaraţii PSD Timiş, după vot

294

Președintele CJ Timiș Sorin Grindeanu votează cu gândul la județul său pe care-l consideră cel mai important: „Am votat pentru cel mai bun program de guvernare. Am votat în Timiș pentru echipă. Avem o echipă de oameni tineri și competenți și tocmai de aceea aș face de astăzi un apel la viitorii parlamentari de Timiș indifferent de culoarea politica sa ne vedem in cel mai scurt timp, astfel încât prioritățile Timișului să fie clare de la început pentru toată lumea”

Eugen Dogariu îndeamnă locuitorii județului să mergă la votare in număr mare: „Am votat pentru o Românie cu cât mai mulți cetățeni în clasa de mijloc, cu cetățeni care să aibă venituri mai mari. Cetățeni care să aibă o educație de vârf și acces la servicii de sănătate de calitate. Sper ca astăzi cât nmai mulți timișeni și timișoreni să meargă la vot pentru a schimba în mai bine soarta României”, a declarat fostul prefect al județului Timiș, actual candidat la un post în parlamentul țării.

Candidatul Alfred Simonis dorește o echipă pentru acest județ: „Eu am votat pentru o echipă de parlamentari care vor ști să se bată pentru interesele județului Timiș. Trebuie să fie o echipă care locuiască cu toții în județul Timiș, sunt de aici și simt pentru acest județ. Și de asemenea pentru un viitor guvern care va apăra interesele românilor și nu ale altora” a întărit și candidatul Alfred Simonis ideea de echipă pentru aceste meleaguri.

LĂSAȚI UN MESAJ