De Ziua Mondială a Educației – Nominalizări la Premiul Mentor pentru excelență în educație 2023

23

Zece profesori și antrenori vor primi și în acest an distincția Premiul Mentor pentru excelență în educație. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei. Informații despre nominalizare și formularul de înscriere se găsesc pe https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Programul se organizează de 14 ani din dorința de a atrage atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important în viața discipolilor lor, au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.
Programul este organizat – începând din anul 2010 – de Fundația Pentru Comunitate, fondurile fiind asigurate de Compania MOL România.
Pot fi nominalizați acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Organizatorii doresc să fie nominalizați acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura valorilor realizate.
Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație.
Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât și în numele unui grup.
Detalii și formular de nominalizare se găsesc pe site-ul Fundației Pentru Comunitate – https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor
Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului viitor la sala Amfiteatru de pe acoperișul Teatrului Național București.

Laureații Premiului Mentor din Timiș:

2022 – Maria Cristina Dan, profesor de vioară – https://bit.ly/3HkjQRY
2020 – Ion Bădescu, antrenor de înot – https://bit.ly/3ysa8az
2018 – Golcea Sandu Mirel, profesor de fizică – https://youtu.be/7KvIGvx2w3A
2015 – Ghiață Dida Maria, antrenor emerit canotaj – https://bit.ly/3V57K4E
2015 – Păcurar Mária, profesor de matematică – https://bit.ly/3RHJ2Eq
2014 – Jicman Ligia Letiția, antrenor șah – https://bit.ly/3eeLKn4
2012 – Fernbach Ioan, profesor de vioară – https://bit.ly/3SYQoo0
2010 – Maria Cleșiu, profesor de vioară – https://bit.ly/3C2zA8I

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.