34.1 C
Timișoara
marți 16 iulie 2024

De Rusalii, polițiștii veghează asupra liniștii și ordinii publice

Cu prilejul Rusaliilor, peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș vor veghea în tot județul, pentru ca liniștea și ordinea publică să nu fie perturbată, așa fel încât Bănățenii să aibă parte de liniște și ordine publică în minivacanța de la finalul sărbătorilor pascale.

Echipajele de poliție responsabile vor lua măsuri și vor păzi piețele aglomerate, bisericile, dar și zonele de agrement, precum baruri, terase și cluburi pentru a preveni acțiunile „neortodoxe”.

Polițiștii, prezenți și la Flight Festival

Nici tinerii prezenți la Flight Festival nu sunt feriți, fiindcă acolo va fi și un echipaj de Jandarmi. Aceștia nu vin singuri, ci însoțiți de polițiștii BCCO, împreună cu patrupezii lor special antrenați să miroasă substanțele interzise.

Polițiștii fac apel la moralitatea petrecăreților, atrăgând atenția să fie maturi și să nu „pună distracția pe primul loc”.

Reprezentanții Agenției Naționale Antidrog vor desfășura activități de informare a tinerilor cu privire la efectele și consecințele consumului de droguri, tinerii având posibilitatea să testeze ochelarii care simulează efectele consumului de droguri și alcool.

Timișorenii, îndemnați să respecte regulile de circulație

Polițiștii recomandă, de asemenea, respectarea regulilor de circulație, a vitezei reglememntată pe drumurile publice. De asemenea, aceștia îi atenționează pe conducătorii auto să nu se urce la volan dacă au băut alcool.

Polițiștii vor dirija în continuare traficul la orele de vârf și în punctele cu risc ridicat de accidente, pentru a fluidiza traficul pe șosele.

Efectivele de poliție care participă la misiuni în această perioadă, vor acționa pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale, după cum asigură reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :