De peste un sfert de secol, expoziția ”Universul Casei Tale” are un public fidel. O nouă ediție de primăvară, la Timișoara

121

Una din cele mai vechi manifestări expoziționale ce există la noi în oraș sub egida Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, pornește la drum cu o nouă ediție de primăvară. Este vorba de „Universul Casei Tale & Expo Mobila 2018”. De peste un sfert de secol, specialiștii Camerei invită cei mai interesanți producători și comercianți din domeniu să-și arate creațiile la Timișoara. Public fidel există și interesul, departe de a fi scăzut, crește de la o ediție la alta.

Cu toate că, de-a lungul timpului, manifestarea a avut diverse nume, intenția organizatorilor, după cum ne asigură Roxana Bonchiș, este de a pune față în față pe cei ce oferă produse de înaltă calitate cu posibilul lor client. Chiar și cei nehotărâți care poate azi nu cumpără, devin mai educați dacă ascultă sfatul specialiștilor și, în viitor, vor achiziționa mobilier sau decorațiuni respectând norme estetice și de înscriere în anumite tendințe.

Universul-Casei-Tale-Expo-MobilaDacă vezi ceva interesant sau frumos, în timp, vei dori să ai ceva asemănător acasă. Aici nu se expune și se vinde doar mobilă. De fapt se dau idei și soluții. Fiindcă piața mobilierului este la fel de supusă modei ca și alte domenii mai vizibile. Dacă la marele târg de specialitate de la Milano se dă o idee sau o linie de urmat, în câteva luni deja iese de pe porțile fabricilor și invadează piața.

De joi se va deschide în sala mare de expunere a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, de la Centrul Regional de Afaceri (situat pe Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22), o nouă ediţie a expoziţiei naționale specializată în mobilier, amenajări interioare și exterioare, sub genericul deja cunoscut și îndragit de public: ”Universul Casei Tale & Expo Mobila”.

Manifestarea reunește peste 40 producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România (Arad, Lugoj, Rădăuți, Reșița, Satu Mare, Sighetul Marmației, Șimleul Silvaniei, jud. Bihor, Timișoara), care vor întâmpina atât publicul larg, cât şi pe cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

Pentru anul acesta, sectorul mobilă aduce în atenția publicului timișean cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei.
UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila va fi, timp de patru zile, locul unde producători, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00.

Intrarea este liberă pentru toți cei interesați de a vedea sau negocia.

LĂSAȚI UN MESAJ