De mâine Timișul nu va mai avea parlamentari USR

230

Reprezentanții USR din Parlamentul României vor să boicoteze adoptarea (sau nu?) a legii ce prevede pensii speciale pentru o seamă de aleși fie ei la nivel central sau local. Ca semn că nu se vor ralia la trecerea acestei legi ce va aduce venituri suplimentare multor categorii dar considerate nemeritate de USR, aleșii formațiunii vor ca în ședința de mâine (marți) să demisioneze din funcțiile obținute cu patru ani în urmă.

Iată poziția liderului Dan Barna ce îndeamnă la această demisie considerată a fi de onoare.

„Așa cum am anuntat în această după-amiază, mâine dimineață deputații și senatorii USR își vor depune demisia din Parlament pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială.
Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiți din această țară. Să reprezinți voința populară este o onoare, nu o corvoadă.
Pe agenda Parlamentului este deja de patru ani un proiect de lege al USR care urmărește eliminarea acestor pensii. Patru ani de zile în care niciodată nu s-a găsit o majoritate care să facă acest lucru. Niciodată.
Dar, pentru că am promis oamenilor că nu vom beneficia de ele, ne vom depune demisiile înainte de finalul acestui mandat.
USR PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale condiție esențială pentru participarea la orice coaliție de guvernare.”

Dan Barna, președinte Uniunea Salvați România – USR