De la 1 noiembrie, oferta de energie electrică şi gaze naturale a CEZ Vânzare este disponibilă şi consumatorilor casnici şi firmelor din Banat

357

CEZ Vânzare, cel mai mare furnizor de energie electrică şi gaze naturale din sud-vestul României, a inaugurat marţi, 1 noiembrie, prima reprezentanță din Timişoara şi a lansat portofoliul de produse de energie dedicat consumatorilor din Banat. Reprezentanța CEZ Vânzare se află în centrul oraşului, pe strada 16 decembrie 1989 nr. 8, (Piaţa Maria), iar programul de funcţionare este de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00.

La eveniment au participat reprezentanţi ai managementului CEZ şi ai autorităţilor publice locale, care au discutat despre avantajele intrării pe piaţă a noului furnizor de energie electrică şi gaze naturale, dar şi aşteptările pentru comunitatea locală.

Timişoara este primul oraş în care CEZ Vânzare deschide o reprezentanță în afară Olteniei, aria sa tradiţională de operare. Aşadar, Timişoara poate fi considerat oraşul care ora exactă în strategia CEZ Vânzare de extindere a serviciilor de furnizare în pieţe noi.

„Pentru CEZ Vânzare, astăzi începe un drum nou, unul pe care ni l-am dorit şi pentru care ne-am pregătit temeinic; şi ce loc mai bun de start decât oraşul în care s-a aprins pentru prima dată lumina? Îi aşteptăm cu braţele deschise pe timişoreni în primul „magazin” CEZ în care o echipă locală de specialişti le oferă produse şi servicii gândite le facă viaţă mai uşoară şi le sprijine propriile planuri de dezvoltare şi, mai ales, cea mai bună ofertă pentru gaze naturale”, a declarat Cornelia Szabo, Director Executiv şi Preşedinte al Directoratului CEZ Vânzare.

În noul sediu, timişorenii vor beneficia de cel mai bun preţ CEZ la energia electrică, de ofertele speciale pentru gaze naturale, dar şi de consultanţă privind produse şi soluţii certificate de eficientă energetică.

LĂSAȚI UN MESAJ