9.1 C
Timișoara
sâmbătă 20 aprilie 2024

De ce suspendă Primăria Timișoara demolarea unor cluburi faimoase de pe malul Canalului Bega

Primăria Timișoara oprește deocamdată acțiunile de demolare a construcțiilor fără autorizație de pe malul canalului Bega.

Deși există dispoziții semnate în vigoare, demolarea construcțiilor fără autorizație de pe domeniul public din Timișoara va fi suspendată.

Primarul Dominic Fritz spune că, deocamdată, va fi amenajat terenul deja eliberat, astfel încât cetățenii să vadă că nu doar se dărâmă.

Există dispoziții de demolare momentan în vigoare pentru următoarele două clădiri, unde acuma sunt Del Retro și Anturaj, dacă nu mă înșel. Noi am zis cĂ vrem să amenajăm pe acest spațiu deja demolat, să-l amenajăm să și vadă lumea care este rostul acestor acțiuni, de ce e atât de important să recuperăm aceste terenuri, care au fost acaparate ilegal, și apoi cu siguranță vom intra într-o a doua etapă”, spune Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei a adăugat că în prima fază se vor face amenajări de spații verzi care nu necesită autorizare, ulterior ar putea apărea „noi facilități”, inclusiv „mici clădiri”.

Sursa: radiotimisoara.ro

Alte subiecte :

UVT organizează workshop-ul „EACH Eviden – Academia Collaboration Hub”

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), prin Facultatea de Matematică și Informatică, consecventă în acțiunile sale de promovare a parteneriatelor cu mediul de business,...

Victimele datoriei de Eugène Ionesco, noua premieră la Teatrul Național Timmișoara

Cu noua sa premieră, Teatrul Național din Timișoara propune publicului o incursiune în subconștient. Nu pe filiera Freud, și nici pe filiera Jung, ci,...

Citește și :