35.7 C
Timișoara
vineri 12 iulie 2024

De ce Grindeanu îl împinge de la spate pe Ciolacu să candideze la președinție!

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat vineri, întrebat dacă ar susţine un independent la prezidenţiale că el personal şi-ar da votul pe un candidat care să fie membru PSD, iar Congresul va decide acest lucru. El a precizat că în acest moment, cel care este situat cel mai bine în sondaje şi în încredere şi ca intenţie de vot, este preşedintele partidului, Marcel Ciolacu şi asta îl face ca favorit în acest Congres, în a fi desemnat candidat, transmite News.ro.

”Eu vă spun doar părerea mea, Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedinte, Congresul decide această chestiune, nu Grindeanu şi nu o persoană. Congresul care va fi organizat probabil în lunile viitoare. Eu opinez că nu, şi mi-aş da votul, deşi este unul singur, pe un candidat care să fie membru PSD”, a spus Sorin Grindeanu, întrebat dacă ar susţine un candidat independent la prezidenţialele din acest an.

”Eu am spus că în acest moment, cel care este situat cel mai bine în sondaje şi în încredere şi ca intenţie de vot, dintre membrii PSD, este Marcel Ciolacu. E şi normal, este prim-ministru, este preşedintele partidului, e pe primul loc, asta îl face ca favorit în acest Congres, în a fi desemnat candidat”, a mai spus Grindeanu.

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Paul Stănescu, a anunţat că cel mai târziu la începtul săptămânii viitoare va fi stabiit un Consiliul Politic Naţional şi va fi hotărâtă dată Congresului social-democraţilor, unde va fi stabilit candidatul la Preşedinţia României. Stănescu a precizat că acesta poate să fie şi din afara partidului, dacă există susţinere, dar că el îşi doreşte ca acesta să fie membru PSD.

Sursa: https://www.g4media.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cu un stat îngropat în datorii, 2025 se anunță un an teribil pentru români

București. Taxe și impozite mai mari de așteaptă anul viitor, după alegerile parlamentare și prezidențiale, conform experților în economie. Guvernul nu a reușit să...

Cele mai importante măsuri de precauție pe care șoferii trebuie să le ia înainte să plece la drum pe caniculă

În contextul temperaturilor ridicate, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș oferă câteva recomandări pentru șoferii care pleacă la drum în aceste zile caniculare. Este esențial...

Citește și :