De ce crede polițistul Adrian Popa că tânăra care l-a lovit intenționa să-l omoare

460

Agentul principal Popa Adrian a trăit momente critice în Buzău, după ce o șoferiță a decis să-l lovească cu mașina. Polițistul spune că nu se aștepta ca tânăra de la volan să recugă la un asemenea gest, pentru că nu avea absolut niciun motiv să o facă.

Polițistul spune că are încredere că se va face dreptate
El avea de gând să o oprească și să-i atragă atenția că are o defecțiune la sistemul de lumini, nici vorbă de vreo amendă, sau altă sancțiune. Din păcate, nu a mai apucat să o avertizeze verbal pe șoferiță, pentru că tânăra l-a trântit, cu tot cu motocicletă, proiectându-l pe contrasens. Motocicleta a lovit un taxi și a luat foc, iar polițistul s-a dus târâș pe șosea câțiva metri.

Polițistul nu înțelege nici acum ce a fost în capul femeii, însă este convins că tânăra a încercat să îl omoare. Ea chiar s-a uitat la el în momentul în care polițistul a ajuns paralel cu mașina femeii. Văzându-l în dreptul ei, femeia a tras brusc de volan stânga, provocând accidentul. Apoi, a fugit.

Adrian speră acum ca femeia să fie pedepsită conform gravității faptelor sale, pentru că există riscul ca opinia publică să perceapă greșit o eventuală indulgență în cazul femeii.

„Am încredere că se va face dreptate și sper să fie totuși un exemplu și pentru ceilalți participanți la trafic, că, că dați seama, dacă ar scăpa ușor, ceilalți ce-ar zice, lasă, domnule, dar doamna când a lovit motociclistul și l-a băgat în spital n-a pățit nimic”, a declarat polițistul.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ