De cascadorii râsului! Un șofer beat din vestul țării, oprit de un polițist mai beat decât el!

2226

Un echipaj de la Secția Poliției Rurale nr. 6 – Beliu, în timp ce efectua patrularea prin localitatea Botfei, a oprit un autovehicol pentru un control de rutină. Știți cum se face… alcool, centură, ceva țigări… Pentru că agenților li s-a părut că șoferul ar fi consumat băuturi alcoolice, aceștia au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0.90 mg/l alcool în aerul expirat.

Conform procedurilor, polițiștii l-au invitat pe conducătorul auto pentru a se deplasa, toți, la Spitalul Orășenesc Ineu, pentru a-i fi recoltate probe de sânge. În timpul deplasării, cetățeanul surprins băut la volanul unui autovehicol a observat că unul dintre polițiști se află la rândul său sub influența băuturilor alcoolice și a sunat la numărul unic de urgență 112, unde a explicat cele sesizate.

În urma sesizării făcute de cetățean, polițistul a fost testat la rândul său cu un aparat etilotest și, surpriză!, rezultatul a fost de 1,25 mg/l alcool în aerul expirat.

În concluzie, polițistul Ionel Scrob, care este ajutor al șefului de post din localitatea Cărand, unitate ce aparține de Secția Poliției Rurale nr. 6 – Beliu, era mai beat decât șoferul pe care îl oprise.

În urma incidentului, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a dispus cercetarea polițistului băut.

Sursa: Special Arad

LĂSAȚI UN MESAJ