De azi crește punctul de pensie. Când vor ajunge primele pensii mărite la beneficiari?

7811

Punctul de pensie a crescut, începând de azi, de la 917 lei la 1000 de lei. Chiar dacă majorarea se aplică din această lună, pensionarii vor primi pensiile mărite abia în luna august, când se fac plățile pentru luna iulie.

„Evident că se plătesc din luna aceasta. A fost aprobată de la începutului anului această majorare, înaintea aprobării bugetului de stat au fost prinşi banii pentru majorarea punctului de pensie. Vor primi banii în luna august, când primesc pensia pentru luna iulie”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Ministrul Muncii a precizat că pensia socială minmă a crescut din martie de la 400 lei, la 520 lei, urmând ca de la 1 ianuarie 2018 să ajungă la 620 lei.

12 COMENTARII

 1. pensiile nu se iau pe o luna in urma ca salariile daca in cuponul de pensie scrie ca punctul de pe nsie =1000 si pensia rezulta din inmultirea punctului de pensie cu numarul de puncte

 2. De la revoluție numai minciuni,numai promisiuni vorbiți mult.f.f.mult,Dar nimic nu faceți din cele promise,ce să mai.Tara Arde iar v voi aleși doi bani nu dați pentru popor.Blestemati să fiți.InNumele Dominului Isus bc Hristos.AMIN.

 3. Dacă in Ianuarie 2017 s-au luat pensiile marite, tot așa trebuie să fie și acum !
  Deci, sa fie clar, pensie nu se iau pe o lună în urmă, ci pt. lună respectivă !!!
  Tanti LOV … ar fi bine să te mai gândesti inainte de-a-ţi lansa sunetul … vuvuzelei !!!

  • Ce minciuni, asta nu stie ca pensia se ia pe luna in curs? cum vor sa o intoarca..mincinosi si hoti..is plini de bani, put
   si noua ne mai da cate 100 fix ca Ceausescu;macar ala nu a facut nicio datorie, nu ca ei 98 miliarde de euro imprumutati, ce fac cu ei???

 4. Heei, Presa, cantati in struna mincinosilor!1 iulie inseamna 1 iulie si nu 1 august!!! A se vedea toate modificarile precedente!”Olguta & Liviu” ori habar n-au pe ce lume sunt ori „dau lovitura” la drumul mare!…Pensiile, stie toata lumea,se platesc luna/luna!(iulie/iulie!!)

 5. Nu minte cu intentie, dar habar nu are pe ce lume se afla, nu are nici un fel de pregatire pentru imensitatea importantei acestui minister al muncii si vorbeste gura fara ea, de dragul de a se auzi, chiar si vorbind numai prostii !chestia cu FUDULIA si PROSTIA….

 6. Pensiile de Handicap de ce nu le mariti noi nu mai mancam la noi nu se mai gindeste nimeni ,sa va fie rusine va ginditi numai la voi noi nu suntem oamenii .RUSINE

 7. pensiile se primesc in luna rezulta ca majorarea s a facut deja in iulie cand pensia s a matit deja nu mai inteleg nimic cu afirmatiile demnitarilor

LĂSAȚI UN MESAJ