De 1 Martie, zboară cu mărţişoare… pe aeroport!

322

Un gest frumos, de 1 Martie! Doamnele şi domnişoarele care se vor afla marţi în incinta Aeroportului Internaţional Timişoara „Traian Vuia” vor fi aşteptate cu mărţişoare.

“Angajaţii aeroportului vor întâmpina mâine doamnele şi domnişoarele cu mărţişoare. Acest tip de acţiune o desfăşurăm anual şi ne dorim să ne bucurăm împreună cu pasagerii care ajung pe aeroport de fiecare ocazie de sărbătoare“, a declarat, cu o zi înaintea acestei acţiuni, directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Reprezentanţii a două instituţii care îşi desfăşoară activitatea pe Aeroportul Internaţional Timişoara, este vorba despre Poliţia Transporturi Aeriene şi Sectorul Poliţiei de Frontieră a Aeroportului Timişoara, vor oferi de asemenea mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor care se vor afla în incinta aeroportului în data de 1 martie.

„Conducerea Aeroportului Internaţional Timişoara „Traian Vuia” şi reprezentanţii Poliţiei Transporturi Aeriene şi Sectorului Poliţiei de Frontieră a Aeroportului Timişoara ce îşi desfăşoară activitatea pe aeroport urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor o primăvară frumoasă”, ne transmit cei care activează la principala poartă aeriană din Timişoara şi din vestul ţării.

LĂSAȚI UN MESAJ