Daune morale pentru suferinţă! Dansatoare româncă dată în judecată de fostul iubit italian

301

O dansatoare româncă din Italia a fost dată în judecată de fostul său iubit italian, care suferă că femeia l-a părăsit. Acesta îi cere înapoi banii pe care i-ar fi cheltuit pe durata relației, dar și daune morale, pentru suferința sa.

Procesul româncei în vârstă de 28 de ani, de profesie dansatoare în cluburi, a început la o instanță din Piacenza, fiind acuzată că ar fi luat 100.000 de euro de la un italian.

Bărbatul s-a îndrăgostit de româncă în barul în care lucra. După ce relația s-a încheiat, el a dat-o în judecată cerând returnarea banilor, dar şi o compensaţie pentru suferinţele sale ulterioare. Tânărul a adus instanţei un raport medical care atestă că ar avea o fragilitate emoțională, notează Gazeta Românească, care citează presa italiană. În timpul audierilor, românca a spus că ea nu i-a cerut niciun ban iubitului italian, dar acesta o acuză că ea îi promisese că se vor muta în România, unde urmau să se stabilească și să cumpere diverse bunuri. În 2013, românca s-a căsătorit și a rupt relațiile cu italianul, dar acesta a continuat să îi trimită bani, pentru a o determina să se întoarcă la el.

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ