Dată afară de la examenul de titularizare! Unde a ascuns telefonul mobil, o profesoară care încerca să copieze

262

O profesoară a fost susprinsă încercând să copieze la examenul de titularizare, pe care l-a susținut joi la un centru de examen din Pitești.

Profesoara a fost eliminată din concurs după ce comisia de examinare a observat că aceasta încerca să copieze.

Femeia dădea examen pentru un post de psihopedagie, când cei din comisie au observat că aceasta se tot mișcă în bancă. Ulterior s-a descoperit că avea notate răspunsurile la întrebări pe telefonul mobil.

„Asistenţii au observat că doamna nu avea nişte mişcări potrivite pentru examen. A fost întrebată şi iniţial a spus că avea fiţuici. S-a încheiat un proces verbal şi a dat declaraţie, a recunoscut că avea un telefon mobil pe care l-a ascuns probabil în pantaloni. Când a fost scoasă din sală, membrii din comisie au convins-o să scoată din lenjeria intimă telefonul de pe care încerca să copieze, ei neavând dreptul să o perchiziţioneze”, a declarat Ana Jianu, inspector școlar general adjunct ISJ Argeș, potrivit Romania Tv.

Femeia a dispărut după incident. Colegii ei spun că deși era pregătit din punct de vedere profesional, gestul ei i-a adus o mare rușine.

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ