Dat în urmărire în Germania, găsit la Șag. Ce a făcut bărbatul

1352

Un bărbat de 41 de ani, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de infracţiuni contra patrimoniului, a fost depistat de poliţiştii timişeni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

În 14 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale,  au depistat, pe raza localităţii Şag, un bărbat de 41 de ani, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea unor infracţiuni contra patrimoniului.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curţii de Apel Timişoara pentru dispunerea măsurilor legale până la predarea către autorităţile germane.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ