Dat afară din PSD, Grindeanu anunță proiectele sale de viitor!

1623

Fostul premier, Sorin Grindeanu, a vorbit într-o emisiune la TVR despre preocupările pe care le are atât el, cât şi alţi grei din PSD cu privire la direcţia în care se îndreaptă partidul.

„Fie ca vorbim de cei doi sau de actuali membri cu funcții de conducere în partid, la toți există această preocupare: în ce direcție merge PSD? Pentru că toți au impresia că ne îndreptăm, pas cu pas, spre prăpastie. Am văzut declarațiile dnului Ivan și am discutat minute bune ieri cu Victor Ponta, știu ce a spus și la tv. Toate lucrurile care pot să ducă, pe această zonă de stânga la o revitalizare, sunt bune”, a declarat fostul premier.

Întrebat despre posibilitatea să se alăture proiectului politic pe care îl va lansa Victor Ponta, Sorin Grindeanu a susţinut că nu este pe deplin hotărât.

„Asta am şi discutat ieri cu domnul Ponta, spunându-i hai să mai stăm. El e foarte hotărât, eu mai vreau să mă gândesc în această lună. În funcţie de ce se va desfăşura şi în judeţul Timiş. Eu am reuşit cu colegii de acolo să formăm o echipă şi am reuşit să câştigăm unde PSD nu a reuşit să câştige niciodată. Asta nu a făcut-o Sorin Grindeanu singur, ci împreună cu echipa. Pentru mine contează foarte mult cum va fi tratată această echipa”, a conchis Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ