Daruri pentru copii de la Moș Crăciun! Când ajunge în Piața Victoriei și unde îi pot lăsa cei mici scrisorile

158

Moș Crăciun ajunge și anul acesta în Piața Victoriei din Timișoara. Acesta așteaptă sa primească scrisori de la cei mici, iar peste câteva zile va veni cu sacul plin de cadouri.

„Copiii din Timişoara, cu vârste între 3 şi 10 ani, sunt așteptaţi să-i scrie lui Moş Crăciun şi să-i lase mesajele în cutia specială din Piaţa Victoriei, până în 16 decembrie. Moş Crăciun va veni în Piaţa Victoriei în 19 decembrie şi va aduce daruri. Moşul a lăsat un mesaj pentru cei mici:

<<Dragii Moşului, Am lăsat la Târgul de Crăciun, lângă brad, o cutie magică în care aştept scrisorile voastre. În seara de 19 decembrie, la ora 18, când voi ajunge la Târgul de Crăciun din Timişoara, în sania mea trasă de reni, voi dărui cadourile pregătite de spiriduşi pentru copiii care au fost cuminţi tot anul. Cei mici, care nu ştiu să scrie, pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici. Scrisorile trebuie să conţină numele, vârsta şi numărul de telefon al celui care semnează>>”, transmit autoritățile.

În 19 decembrie, de la ora 16, programul artistic va fi deschis de fanfara Pro Amiciția. Va urma un spectacol realizat de Eva Labadi, care va prefaţa venirea lui Moş Crăciun.

În ultimii ani, moșul a sosit în piață într-o sanie, dar pe roți pentru că nu a nins suficient.

LĂSAȚI UN MESAJ