Dan Nicolae Grindeanu, tatăl premierului, e mândru de fiul său

561

În urma a ceea ce unii observatori pot caracteriza drept un fel de puci în interiorul propriului partid, dat în principal de Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu s-a pomenit în opoziție, paradoxal, față de PSD. El a refuzat să demisioneze la cererea Comitetului Executiv Naţional PSD, care îi reproşează că nu ar fi îndeplinit programul de guvernare stabilit de PSD. Miniştrii Guvernului Grindeanu au demisionat, dar, Sorin Grindeanu i-a cerut preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să demisioneze şi el, dacă tot se vorbeşte de un presupus eşec al guvernării, Dragnea fiind cel care a numit toţi miniştrii.

În acest context, Dan Nicolae Grindeanu, tatăl premierului, consilier județean social-democrat în Caraș-Severin, este rezervat în declarații. Domnia sa spune că nu a vorbit cu Sorin. Grindeanu senior s-a declarat, însă, mândru de fiul său, fiind alături de el în orice decizie ar lua.

 

1 COMENTARIU

  1. Da. Prin merite deosebite, Grindeanu cel Mic a ajuns premier: PSD a fost coplesit de meritele lui Grindeanu cel Mic si nu a avut ce sa mai faca, l-a instalat in functie, ca doar e meritocratie. Iar acum Grindeanu cel Mic se dovedeste a fi cea mai mare lichea dintre lichelele din politica romaneasca: o data vazut cu sacii-n caruta, nici ca-l mai dai jos cu una cu doua. Pana si Ciorbea a avut bunul simt si a demisionat atunci cand s-a vazut fara ministri, numai „banatanu’ ista falos si destept ca grinda” din judetul pilotilor de „Formula 1” a creat o premiera in democratia romaneasca si a dus nesimtirea pe cele mai inalte culmi.

LĂSAȚI UN MESAJ