Dan Negru și Florin Călinescu, în topul vedetelor bogate. Câștigă mai mult decât Monica Gabor, Antonia sau Smiley

299

Un TOP 20 al celor mai bogate vedete din România a fost realizat de ziarul Fanatik, unde se precizează că nu s-au luat în considerare actualii sau foştii sportivi şi nici oamenii de afaceri. Ci doar vedetele în adevăratul sens al cuvântului. Doi bănățeni sunt aproape de fruntea clasamentului, ei având venituri de peste 1 milion de euro, anual.

Codaşa clasamentului, dar fără să aibă venituri „subţiri”, este Monica Gabor. Fostei soţii a lui Irinel Columbeanu îi întră în cont aproximativ 200.000 de euro. La jumătatea topului se află Dan Negru, iar vedeta Antena 1 nu are deloc un salariu de neglijat. Cu cei 1.400.000 de euro pe care îi încasează anual, acesta este unul dintre oamenii care trăiesc bine, însă nu se lăfăie.

Cumpără haine de la reduceri, la fel ca oamenii de rând. Are, însă o casă impunătoare, care ar fi costat aproximativ 400.000 de euro. Ce-i drept, bani sunt în showbiz. Şi încă foarte, foarte mulţi. Cântăreţele sunt cele mai multe, câştigând atât din muzică (concerte, vânzări de discuri), precum şi din alte mici sau mari afaceri.

Pe de altă parte, şi vedetele TV o duc bine, onorariile oferite de principalele posturi TV din ţara noastră îngroşându-le serios conturile bancare. O altă vedetă care câştigă o mulţime de bani este Alexandru Arşinel, care încasează chiar mai mult decât Dan Negru.

Și Florin Călinescu are un venit consistent. El câștigă 1.500.000 de euro, anual.

Citește continuarea pe stirimondene.fanatik.ro

LĂSAȚI UN MESAJ