Dan Negru, mesaj după pictorialul Elenei Udrea: ”Fotografie nereușită, încalcă legea”

110

Lumea media a fost luată cu asalt de coperta realizată de Revista Viva, cu Elena Udrea însărcinată. S-au creat controverse nenumărate, iar în online au fost zeci și sute de reacții.

Și persoanele publice au avut câte ceva de adăugat. Printre ele, Dan Negru, care a spus nici mai mult nici mai puțin că este vorba despre o copertă nereușită, dar și că ar da o lege conform căreia pictorialele cu vedete însărcinate să aibă afișată și o banderolă neagră.

„Aș da o lege ca toate revistele din România care vor mai avea pictoriale cu vedete însărcinate, cum e cel de acu’ al Elenei Udrea, sa aibă pe copertă o banderolă neagră în amintirea celor 1500 de copii care mor anual în România înainte de a împlini varsta de 1 an! ROMÂNIA E PE PRIMUL LOC LA MORTALITATE INFANTILĂ DIN EUROPA. P.S. la coperta VIVA-fotografie nereușită care încalcă principala regulă a unei poze de coperta: să recunoști din prima personajul din fotografie. Se învață in școlile de jurnalism”, a scris realizatorul tv pe contul lui de Facebook, acolo unde a publicat și două imagini emoționante cu copii.

sursa – click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ