Dan Alexa, noul manager general al Politehnicii Timișoara. Alb-violeții țintesc promovarea în elită

661

ASU Politehnica are manager general. Ultima dată antrenor la Rapid, cu care a terminat pe ultimul loc play-off-ul de promovarea în prima ligă, Dan Alexa s-a alăturat clubului timișorean pentru un proiect pe termen lung, care îşi propune să readucă suflarea alb-violetă pe prima scenă.

„Asta era dorinţa mea, de foarte mult timp, să o facem iarăşi pe Poli mare, cred că Timişoara are nevoie de Poli Timişoara! Lumea e dornică să revadă fotbal la Timişoara şi am spus, de ce nu, să fac tot ce ţine de mine, pentru că, repet, Poli mi-a dat foarte multe satisfacţii. Timişoara mi-a dat foarte multe satisfacţii. Am trăit clipe minunate, locuiesc aici şi cumva mă simt dator să ajut Poli. Mai mult, a fost într-un moment foarte greu al clubului”, a declarat Dan Alexa.

Fostul căpitan al alb-violeților a oferit, deja, câteva detalii despre viitorul clubului timișorean. „Am reuşit să aduc nişte investitori care pot să asigure salariile şi tot ce ţine de staff, de echipă, ceea ce contează foarte mult în momentul de faţă. O să încercăm să întărim echipa, ca să ne batem undeva în faţă de anul acesta. Din păcate e cam târziu, e singurul impediment. Am vrut să vin manager general pentru că Tavi Benga consider că a făcut o treabă foarte bună şi am încredere în el. O să încerc să reglementez multe lucruri, să ne organizăm pentru a creşte ca şi club. Vreau să fac lumea să înţeleagă că Poli nu este a lui Dinu, Mihalcea, Saşa, Romoniţă, e echipa comunităţii şi lumea trebuie să înţeleagă că e un moment în care se pot face lucruri importante!”, a declarat Alexa, pentru site-ul oficial al grupării.

Alexa a debutat ca antrenor la ACS Poli, pe care a promovat-o în Liga I în ediţia 2014-15, performanţă repetată în sezonul următor ca „principal” al Rapidului. Le-a mai pregătit în elită pe ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, Dunărea Călăraşi, pe care de asemenea a promovat-o în elită, dar şi pe Astra Giurgiu. În această vară a antrenat-o pe Rapid Bucureşti în play-off-ul Ligii 2.

Noul manager general la Politehnicii va fi prezentat oficial, mâine, în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ