Dacian Cioloş, urare de „La mulţi ani!” în alb-negru – FOTO-VIDEO

170

În prag de An Nou, premierul Dacian Cioloş şi-a strâns colegii pentru rând de poze mai puţin convenţionale. Preşedintele României Klaus Iohannis a transmis însă un mesaj clasic: ce doreşte de la 2016!

„Pe 30 decembrie, după o ședință lungă, ultima pe 2015, ne-am strâns toți membrii guvernului pentru a vă transmite tuturor o urare sinceră de „La Mulţi Ani”! Am ales câteva ipostaze mai „de familie” pentru ca urarea noastră să fie una cât mai caldă. Așadar: „Un 2016 bun și frumos”!”, a transmis premierul Dacian Cioloş cu câteva ore înainte ca România să păşească în Noul An, postând poze în alb-negru (foto www.facebook.com/dacianciolos). Unul dintre internauţi a „prins” ideea: un Guvern fără „culoare politică”!

Dacian Cioloş: nu vreau să fiu eu cel care creează dezbinare

Apăsat până în ultima zi de scandalul premierii handbalistelor, în condiţiile în care şi alţi mari campioni ai României au cerut un tratament egal, Dacian Cioloş a lăsat deschisă portiţa unor discuţii: „Prin premierea handbalistelor de la echipa națională, dorința guvernului a fost de a premia valoarea și performanța, și nu aceea de a dezbina. Nu are nimeni de câștigat din disputa lansată în ultimele zile (…) Bunul nostru cel mai de preț cred ca este încrederea. Dezbinarea nu poate duce la nimic bun, mai ales în sport. Nu vreau să fiu eu cel care creează dezbinare. Mult succes tuturor sportivilor români in 2016! Noi vă vom fi alături!”

Ce vrea Klaus Iohannis să se întâmple în 2016

Preşedintele României Klaus Iohannis a urat românilor „La mulţi ani!”, oriunde s-ar afla! „Privesc cu încredere spre 2016. Vreau ca schimbările în bine să capete contur şi consistenţă. Depinde numai de noi să folosim oportunităţile pe care le avem pentru a progresa şi a face din România ţara pe care ne-o dorim!”, a fost mesajul preşedintelui.

LĂSAȚI UN MESAJ