Dacă tot căra droguri, s-a gândit că era perfect să le și încerce înainte! Cum a fost săltată o tânără de polițiști în trafic

160

O tânăra din Făget a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea o mașină sub influență drogurilor.

Femeia a atras atenția unui echipaj de poliție după ce a intrat în viteză pe o stradă din Făget.

Tânăra a fost trasă pe dreapta și a început să devină agitată. Oamenii legii s-au gândit că nu ar fi rău să o testeze, astfel că au folosit aparatul drug test din dotare care a confirmat faptul că se afla sub influență substanțelor interzise.

Șoferița a fost nevoită să lase mașina în drum și să îi însoțească la spital pe polițiști, pentru prelevarea de probe.

La testul de urină, una dintre angajatele spitalului a sesizat polițiștii că din chiloțîi femeii a căzut o folie în care se aflau mai multe fragmente vegetale de culoare verde închis, cel mai probabil cannabis.

Polițiștii și-au anunțat colegii de la Crimă Organizată care au preluat cazul. Surse judiciare au declarat pentru Lugoj Info.ro că nu este exclus că tânăra să fi urmat să distribuie plantele mărunțite unor consumatori.

Traficanții de droguri folosesc uneori femeile pe post de cărăuș și nu de puține ori substanțele interzise sunt introduse în vagin.

Cercetările care se vor face în zilele următoare vor stabili exact unde trebuiau să ajungă drogurile.

În urmă cu mai bine de o lună, fratele femeii a fost prins și el drogat la volan. Deocamdată femeia este cercetată pentru conducerea unui autovehicul sub influență substanțelor psihoactive, și aproape sigur întâlnirea cu polițiștii de la Antidrog ii va mai aduce un dosar penal.

Sursa: https://lugojinfo.ro/eveniment/6738-carausa-din-faget-prinsa-drogata-la-volan-unde-avea-ascunsa-marfa

LĂSAȚI UN MESAJ