Cutremur pentru o bancă celebră de la noi! Obligată să înghețe cursul valutar și sa restituie dobânzi clienților

398

Scandalul Raiffeisen Leaks se întețește pentru Bancă.

Raiffeisen la un pas de a fi obligată fără cale de întoarcere la restituirea dobânzilor abuziv încasate dar și la înghețarea cursului. Raiffeisen Bank Leaks scoate la iveala abuzurile băncii. Ceea ce a plecat de la ordinul ANPC pe care îl puteți consulta aici, s-a transformat într-un coșmar pentru banca Raiffeisen care este obligata cel puțin în prima instanță, să restituie toate dobânzile încasate prin majorarea lor abuzivă și prin lipsa de informare să înghețe și cursul valutar.

Cum vor putea debitorii să solicite instantei restituirea dobânzilor dar cel mai important înghețarea cursului valutar după ce decizia va rămâne definitivă?

DECIZIE PRONUNȚATĂ DE CURTEA DE APEL BUCUREȘTI CARE POATE DUCE LA ÎNGHEȚAREA CURSULUI VALUTAR

Raiffeisen Bank este obligată de instanța să modifice, în cel mai scurt timp, toate contractele de credit încheiate în perioada 2006-2008.

CAB a decis, astăzi: Respinge cererea ca neîntemeiată. Admite cererile de intervenție accesorie. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. În cazul declarării, recursul se va depune la Curtea de Apel București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței, azi 12.07.2019”.

Detalii, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ