,,Cutremur” la Radio România, produs de un fost jurnalist celebru ! Se cer demisii la greu

523

Invitat în emisiunea lui Alexandru Rusu de la Radio România Actualități controversatul Andrei Gheorghe a stârnit reacții dure din partea angajaților postului public de radio după că a jignit, spun ei, atât ascultătorii cât și respectivul post public de radio.

Întrebat despre cazul tânărului elev obilgat să se tundă, Andrei Gheorghe a răbufnit: „în tot discursul ăsta apar nişte voci care spun că e şcoală confesională. Ok, e adevărat. Te duci undeva, asa e regula. Pe bune? Regulile sunt făcute ca să fie la nesfârşit respectate. Atunci staţi dracu’ în pădure. Duceţi-vă în peşteri. Violaţi dinozauri. Dacă nu încălcam regulile până acuma, eram copiii părinţilor noştri“.

„Este pentru prima dată în istoria radioului public când, pe post, sunt folosite cuvinte jignitoare la adresa publicului ascultător. Ca urmare a acestui derapaj, cerem public suspendarea din funcţie şi deschiderea unor cercetări disciplinare împotriva realizatorului Alexandru Rusu, dar şi a managerului Dan Preda. Alexandru Rusu i-a permis timp de 2 ore lui Andrei Gheorghe să folosească un limbaj care nu face cinste postului naţional de radio, iar Dan Preda a muşamalizat acest derapaj cu bună ştiinţă!“ au ripostat angajații Radio România printr-un comunicat de presă, citat de Adevărul.

„Acuma vre’o trei săptămîni am acceptat invitația domnului Alexandru Rusu la o emisiune moderată de acesta între orele 23 și 02. Reacția imbecila ne devoalează primitivismul instituției. Limbajul de asemenea. Citatul trunchiat și neinteligibil este o parte dintr’o discuție in care tradiției, cu a sa întoarcere către trecut, ii opuneam progresul ca unica alternativa viabila, altfel am continua sa trăim in peșteri. Fățărnicie și lecții de profesionalism este ceea ce primim de la radio romania. Adică niște ratați in meserie, slugi sordide și suflete istovite care își terfelesc ascultătorii, lupta ferm pentru dreptate. ) cit despre cuvintele de nedescris nu le’am prea identificat in text. Scuze domnului Rusu și domnului Preda și regrete ca trebuie sa lucreze cu așa niște cretini. Ascultați și voi seria de fonfaiti, fleoscaiti și vorbitori cu proteza uitată la buda și ginditi’va cum acești specialiști ronțăie anual bugete mai mari ca protv’ul și antena la un loc. Emisiuni care sa spună ceva? Spălarea de cadavre. Umor? Glume cu uac, uac, uac. Informații? Mai bine efemeride.ro. Cea mai nereformată, mai îmbătrânită in rele și mai toxica Gașca din romania lucrează la stat, la radio, la TVR și la agerpres. Specialist in media cu tulnice.”, a replicat Andrei Gheorghe pe Facebook.LĂSAȚI UN MESAJ