Curtea de Apel Timișoara, activitate suspendată în continuare

43

Magistrații Curții de Apel Timișoara continuă să judece numai cauzele urgente. Conducerea instanței a decis să prelungească măsurile de limitare a accesului oamenilor în palatul Dicasterial.

”Începând cu data 1 aprilie 2020, având în vedere că este instituită în continuare starea de urgenţă pe teritoriul României în temeiul Decretului nr.195/16.03.2020, se prelungesc măsurile dispuse prin Decizia nr. 41 din 11.03.2020 emisă de Preşedintele Curţii de Apel Timişoara, în sensul în care se suspendă activitatea de judecată la nivelul Curţii de Apel Timişoara şi instanţele din circumscripţia teritorială a acesteia, pentru toate cauzele aflate pe rol, cu excepţia cauzelor urgente care au fost stabilite a se judeca în perioada sării de urgenţă”, a transmis Curtea de Apel Timișoara.

Cauzele care se judecă de urgenţă vor fi afişate săptămânal pe pagina de internet a instanţei şi la intrarea în incinta Palatului Dicasterial.

Celelalte cauze nu se vor judeca, chiar dacă au fixate termen de judecată în luna aprilie, ele fiind suspendate de drept în temeiul aceluiaşi decret prezidenţial.

Începând cu data de 1 aprilie 2020, accesul în incinta Palatului Dicasterial va fi interzis, cu excepţia părţilor şi participanţilor din dosarele urgente.

Începând cu data de 1 aprilie 2020 se menţine măsura dispusă prin HCC nr.9/25.03.2020 cu privire la suspendarea programului de lucru cu publicul la Compartimentele Arhivă şi Registratură, precum şi la Biroul de Relaţii cu Publicul din cadrul Curţii de Apel Timişoara, Tribunalul Timiş şi Judecătoria Timişoara.

Transmiterea tuturor petiţiilor/cererilor se va realiza doar prin intermediul poştei electronice, fax sau poştă.

LĂSAȚI UN MESAJ